KUTYA ÉS MACSKA ELEDEL GYÁRTÓT KERES? Megtalálta! A Piko-Pet Food Kft magas minőségű
nedves konzerv eledeleket fejleszt és gyárt
kutyák és macskák számára.
Termékválasztékunk a gazdaságostól
a szuperprémiumig terjed.
Ismerje meg márkáinkat!
MINŐSÉG Gyártási tevékenységünket magas színvonalon,
az ISO 22000: 2018 szabvány szerint végezzük.
Ismerjen meg minket!
ÜZLETI LEHETŐSÉG Magas minőségű állateledelt keres,
amit a saját kedvencének is szívesen adna?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
Kapcsolatfelvétel
SAJÁT MÁRKA Bővíteni kívánja termékválasztékát?
Segítünk saját márkás (Private Label)
állateledelének kifejlesztésében!
Íme a lehetőségek!

HAMAROSAN... Jelenleg még nem elérhető!

Ez a termékcsaládunk izgalmas világkörüli ízutazást kínál a házi kedvenceknek!

Ropogós bőrű pekingi kacsa, az argentin steak utánozhatatlan finomsága, az új-zélandi báránysült… És még több ország jól ismert ízeivel kecsegtetnek a több mint 34% hústartalmú termékek. A magas hús tartalom mellé az egészséges táplálkozás alapjául szolgáló teljes kiőrlésű gabonát és gyümölcsöket párosítottunk. A gabona vitaminokban és rostokban gazdag lisztje jelentős mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz, mely egyenletes felszívódás mellett segít a szívbetegség megelőzésében, a vérnyomást, valamint a koleszterin szintet is csökkenti. A gyümölcs lúgosító kémhatása, alacsony zsír és szénhidrogén tartalma jelentős szerepet játszik számos betegség megelőzésében. 

A hús és a gyümölcs mellé köretként a rizst párosítottuk. Csekély zsírtartalma mellett kevés kalóriát tartalmaz. Rostjai serkentik a bélműködést és segítenek a bőr karbantartásában is.

Desszertként gyógynövény keveréket helyezünk az ételbe, amelyeknek fő alkotóelemei a kasvirág, a lapacho kéreg és a homoktövis. Mindhárom külön-külön is a legelterjedtebb immunerősítő, így maximálisan védik a kutyákat, macskákat a környezetükben található méreganyagok ellen.

Ezen termékcsaládot azoknak a gazdiknak ajánljuk, akik finom falatok adagolásával szeretettel óvják, őrzik kedvenceik hosszú távú egészségét.

KUTYA

MACSKA