Pikopet Food

Ár-érték és minőség a kedvenceinknek

Rólunk

Prémium minőségű nedves állateledel gyártó társaságunk a Piko Pet Food Kft.2013-ban alakult. A 6000 m2 alapterületű üzemcsarnokunk a jelenleg elérhető legmodernebb berendezésekkel felszerelt állateledel gyártó üzemmé vált. Energiatakarékos rendszereink jelentik a garanciát arra, hogy termékeink a legjobb ár/érték arányban szerepelhessenek a piacokon. A különböző gyártástechnológiai berendezések speciálisan állateledel gyártáshoz lettek kifejlesztve.

Munkatársaink

Fiatal és tapasztalt munkatársaink vegyesen alkotják a társaság szakember gárdáját. Kollégáink elkötelezett állatbarátok, akiknek hívatásuk, a társállataink számára lehető legjobb teljes értékű eledelek gyártása. Csapatunkat több nemzetközi hírű kinológiai szakember is erősíti. Fejlesztő partnereink a hazai állategészségügy elismert szakemberei, állatorvosok, takarmányozási szakemberek, élelmiszerfejlesztő mérnökök. A technológiai szakembereink több mint 25 év gyártási, fejlesztési tapasztalattal rendelkeznek.

Technológia

A feldolgozott alapanyagokat úgy illesztjük bele receptúráinkba, hogy minél közelebbi állapotot alkosson a kutyák, és macskák ősi és napjainkban felvett táplálkozási szokásaihoz, elvárásaihoz. Tökéletes elkeverés, kíméletes többszörös aprítási fázisok a mikro finomság eléréséig a könnyebb emésztés, és felszívódás érdekében. A jelenlegi legmodernebb hőkezelési technológiával sterilizáljuk termékeinket. A technológia lényege és célja az aromavesztés elkerülése. Az így hő kezelt termékek őrzik meg legjobban az íz világ gazdag palettáját.

Alapanyag

Kiváló alapanyagból lehet kiváló terméket létrehozni! A  termékeinkhez használt alapanyagok a humán táplálék egészségügyi paramétereinek is megfelelnének, élelmiszer előállításához nevelt haszonállatokból származnak és élelmiszer üzemekben kerültek előállításra.  Minden termékünk válogatott alapanyagokból, magas hús tartalommal és teljes kiőrlésű gabona hozzáadásával készül a jobb emészthetőség érdekében. Az alapanyagokat élelmiszer minőségű hőálló vitaminokkal és ásványi anyagokkal, aminosavakkal dúsítjuk az egészséges élettani hatások eléréséhez.

Kedvencei táplálása egyéb kiegészítők adagolása nélkül is fedezi az élettani szükségleteket.

Az általunk gyártott termékek nem tartalmaznak mesterséges színezéket és tartósítószereket sem. Minden termékünkbe épülő alapanyagunk állategészségügyi hatósági ellenőrzés után kerül felhasználásra.

Termékeink

Minőséget jó áron kedvenceinknek! Termékeinket két fajta kiszerelésben gyártjuk az Önök illetve kedvenceik részére:  1240 grammos és 415 grammos konzerv formában. A Piko Pet Food gyártósora három különböző minőségi kategóriában látja el a kutya és macska eleség palettát. A Daily kategória a napi szükségleteket elégíti ki magas színvonalon a hagyományos ízesítések felhasználásával. A prémium kategória magas minőségű alapanyagok felhasználásával a hagyományos ízek és azok kombinációival készül. A szuper prémium kategória a csúcsminőségű összetevők gondos válogatásával készül hagyományos és egyéb ízek felhasználásával.

Pet’s Land termékcsalád

A Pet’s Land termékei egy igazán színvonalas termékcsaládot alkotnak ínycsiklandozó ízkombinációkban, élettanilag nagyon fontos kiegészítőkben gazdag, a kedvenceik által nagyon kedvelt eleség. A termékcsalád végleges ízeinek elkészítésekor kikértük kis kedvenceink véleményét és így kutyák és macskák által megkóstolt eleségek közül az alább 4 íz illetve ízkombináció végzett a legjobb helyen:

  • marhamáj és bárányhús almával
  • szárnyas menü (liba, pulyka és csirkehússal)
  • vadhús szarvas és vaddisznó répával
  • sertés és hal körtével

Az eleségben megtalálható a glükozamin és kondroitin természetes formában, a csipkebogyó biztosítja az antioxidánsokat ezáltal növeli az immunrendszer hatékonyságát, a zöldségek és gyümölcsök segítik a tökéletes emésztést. A Pet’s Land teljes kínálatot nyújt a kedvenceik táplálására fiatal és felnőtt korban egyaránt, az eleség intoleranciával küzdő állatoknak pedig a sensitiv és hypoallergén változatokat kínáljuk. A Pet’s Land eledel magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalma megfelel a felnőtt kutya tápanyagszükségleteinek, mindent tartalmaz ami kiegyensúlyozott kisállat táplálásához szükséges. A kutyáknak 1240 grammos és 415 grammos kiszerelésben kínáljuk. A macskáknak 415 grammos változatban kapható. A Pet’s Land nem tartalmaz szóját, génmanipulált gabonát, mesterséges ízfokozót, színezéket, valamint tartósítószert és aromát sem.

Pet Daily termékcsalád

A Pet Daily termékcsalád egy teljes értékű állateledel felnőtt macskák és kutyák számára. A Pet Daily válogatott alapanyagokból, magas hús tartalommal és teljes kiőrlésű gabona hozzáadásával készül a jobb emészthetőség érdekében. A macska konzerveket 415 grammos kiszerelésben és 5 féle ízben gyártjuk (csirkés, májas, vadas, marhás, halas) . A kutya konzervek 415 grammos és 1240 grammos kiszerelésben és 4 féle ízben (májas, marhás, csirkés, vadas ) kaphatóak. Jelenleg egy limitált szériában kapható ennek a termékcsaládnak a csökkentett gabona tartalmú gyümölcsös változata is. A gyümölcsös változatot két féle ízkombinációban gyártjuk marhahús-körtével és máj-almával. Az alma és a körte biztosítja : a vitaminok természetes forrását, az immunrendszer támogatását, és a tökéletes emésztést. A normál aktivitású felnőtt kutyák részére a Pet Daily ideális választás a mindennapos tápláláshoz.

King termékcsalád

A King termékcsaládot azoknak a felnőtt, normál aktivitásu kutyáknak és macskáknak ajánljuk akiknek gazdáik egy megbízható minőségű, teljes értékű állateledellel szeretnék etetni kedvenceiket, de fontos számukra az etetési költség alacsony szinten történő tartása. A King három féle ízesítésben kapható : Marhahússal, Májjal illetve Baromfihússal. A kiszerelések a hagyományos 1240g és 415g változatokban érhetők el.

Csomagolás

Kiváló termékeket szépen csomagolva! A termékek csomagolásához a konzervdobozt a Pikopack Zrt. biztosítja, a több mint negyven éves gyártási, fejlesztési háttér garanciát jelent a dobozok kiváló minőségére. A kimondottan állateledelekhez fejlesztett aromavédő lakkozási technológia élelmiszeripari teszteknek is megfelel, ezt tanúsítványok is bizonyítják. A csomagolási típusaink és kiszereléseink követik az állattartók legpraktikusabb vásárlási szokásait. A konzervdobozok könnyen nyitható tépőzáras fedéllel vannak ellátva. Az állateledel gyártó sorok minőségellenőrzési pontjai számítógéppel ellenőrzöttek és folyamatosan értékeljük a rögzített eredményeket. A Piko Pet Food az ISO 9001 szerinti minőségbiztosítás rendszerben dolgozik. A számítógépes ellenőrzések mellett a négylábú kedvencek és gazdáik véleményét is igyekszünk beépíteni termékeinkbe állatorvosokkal elismert tenyésztőkkel karöltve.

Minősítéseink

A Piko-Pet Food Kft. élelmiszerbiztonsági irányítási rendszere megfelel az ISO 22000:2005 követelményeinek.